Byggföretag i Ekeby

Välkommen till Elva bygg

Behöver du hjälp av ett professionellt byggföretag?

Varmt välkommen till oss på Elva Bygg. Vi är byggfirman för er som finns i eller runt Helsingborg och som vill kunna känna er säkra på att ert projekt utförs med ett resultat ni kan känna er nöjda med. Vi har kunskap och kompetens för att kunna genomföra många olika slags hantverksarbeten. Några exempel på vad vi kan hjälpa er med är till exempel fasadarbeten, snickeri, murning, golvläggning och mycket annat.

Trygghet och nöjd kund-garanti

För att ni ska känna er trygga när ni anlitar oss tillämpar vi fasta priser samt sätter er nöjdhet i första rummet. Det pris vi kommer överens om när arbetet inleds är det pris ni kommer att betala när arbetet är klart. Eftersom er nöjdhet är det viktigaste för oss är arbetet inte färdigt förrän ni godkänt resultatet. Vid arbeten för privatkunds räkning kan det finnas möjligheter att göra ROT-avdrag vid köp av tjänster från oss. Fråga oss om ROT-avdrag när vi planerar arbetet så kan vi hjälpa er med pappersarbetet kring detta.

Genom att använda detta formulär accepterar du att Elva bygg lagrar och hanterar dina uppgifter.
Uppgifterna i fråga kommer att användas för att återkoppla till dig som kund/besökare.

Byggföretag i Ekeby

Vi finns i Skåne

Vi erbjuder helheltslösningar

Elva Bygg AB ser Helsingborg som sin hemmabas. I och med vår lokala förankring sätter vi en stolthet i att sträva efter att vara en byggfirma som våra kunder vill komma tillbaka till. Med vår breda kompetens har vi kapaciteten att ro de flesta typer av projekt i land på egen hand utan behov av att blanda in ytterligare hantverkare. Vi ser det som en enorm styrka att kunna erbjuda våra kunder en helhetslösning där vi drar hela lasset. Det är inte bara så att det blir enklare när en firma gör hela jobbet – det blir också billigare och mer kvalitativt utfört.

Våra tjänster

Snickeri - Elva bygg

Snickeri

Måleri - Elva bygg

Måleri

Altanbygge - Elva bygg

Altanbygge

Badrumsrenovering - Elva bygg

Badrumsrenovering

Köksrenovering - Elva bygg

Köksrenovering

Låter våra tjänster intressanta? Få en gratis offert redan idag!

Kontakta oss

Ett mångsidigt byggföretag

Precis som vi nämnde tidigare är vi ett mångsidigt byggföretag med förmågan att klara av alla delar av projekt, stora som små. Vi kan hjälpa er med fasadarbeten, snickeri, murning, altanbyggen, golvläggning, uterum, kakel och klinker samt målerijobb. Alltid med samma fokus på kvalitet och öga för detaljer i varje moment av arbetet.

Kvalitet och säkerhet

För oss är det viktigt att arbeta säkert vilket innebär att vi gör vårt yttersta att enligt gällande föreskrifter och lagar alltid skapa trygga arbetsplatser. Alla arbeten genomför utöver det enligt moderna arbetsmetoder och med ett ständigt öga på det kvalitativa utfallet.